Familieplanner XXL op klembord + gratis navulling

Artikel 8 van 18
€ 18,95 (inclusief btw)

Hou het hele gezin georganiseerd met de Familieplanner XXL - Weekplanner - Gezinsplanner - Kalender

De Familieplanner XXL is de perfecte tool om het hele gezin georganiseerd te houden. Of het nu gaat om afspraken, taken, boodschappenlijstjes of herinneringen, deze weekplanner biedt voldoende ruimte en overzicht om alles in goede banen te leiden.

Met een klembord papier en hout in de afmetingen 35 x 43 x 4,3 cm, is deze planner stevig en duurzaam. Het klembord zorgt ervoor dat de losse bladen stevig op hun plaats blijven, zodat u altijd gemakkelijk kunt schrijven en raadplegen.

De Familieplanner XXL wordt geleverd met 26 losse bladen van stevig 170 gram papier. En als bonus ontvangt u nu een gratis bijvulling van 26 extra bladen. Zo heeft u voldoende ruimte om notities te maken en belangrijke informatie bij te houden gedurende het hele jaar.

Elk blad biedt voldoende ruimte om de planning voor een hele week in één oogopslag te zien. U kunt afspraken en activiteiten per dag noteren, evenals speciale aandachtspunten voor het hele gezin. Het overzichtelijke ontwerp zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt en wat er nog moet gebeuren.

Of u nu de Familieplanner XXL in de keuken, de woonkamer of op kantoor plaatst, het zal zeker een handig hulpmiddel zijn om het gezinsleven te organiseren. Het klassieke design past bij elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan uw ruimte.

Familieplanner XXL: Weekplanner voor het hele gezin.
Gezinsplanner: Ruimte voor afspraken, taken, boodschappenlijstjes en herinneringen. Klembord van hout: Stevig en duurzaam klembord voor de losse bladen.

Gratis bijvulling van 26 bladen: U ontvangt niet alleen de Familieplanner XXL met 26 losse bladen van stevig 170 grams papier, maar u krijgt ook een gratis navulling van nog eens 26 bladen. 26 losse bladen: Stevig 170 grams papier.

Gratis bijvulling: Nu met 26 extra bladen.

Tijdloos ontwerp: De planner is zonder data, dus je kunt nog deze week beginnen met plannen!

Klassiek design: Past bij elk interieur.

Met de Familieplanner XXL houdt u de planning en organisatie van het gezinsleven onder controle. Met voldoende ruimte, overzicht en duurzaamheid is deze planner de ideale gezinsplanner.

Wacht niet langer en bestel nu de Familieplanner XXL - Weekplanner - Gezinsplanner - Kalender en geniet van een georganiseerd en gestructureerd gezinsleven!

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel