• Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Kraft
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Kraft

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - KraftVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten!

  Laagdrempelige vragen voor de gasten, en een super aandenken voor het bruidspaar!…

  € 9,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Kraft
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Kraft

  Gastenboek bruiloft invulkaarten 50 pers. - KraftVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten!

  Laagdrempelige vragen voor de gasten en een super aandenken voor het bruidspaar!…

  € 16,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Groen
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Groen

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - GroenVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze vergrijsd-groene kaft past goed bij elke bruiloft!

  Laagdrempelige…

  € 9,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Groen
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Groen

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - GroenVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze vergrijsd-groene kaft past goed bij elke bruiloft!

  Laagdrempelige…

  € 16,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Oudroze
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Oudroze

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - OudrozeVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze oud-roze kaft past goed bij elke bruiloft!

  Laagdrempelige vragen…

  € 9,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Oudroze
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Oudroze

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - OudrozeVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze oud-roze kaft past goed bij elke bruiloft!

  Laagdrempelige vragen…

  € 16,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Zwart met goudfolie
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Zwart met goudfolie

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 25 pers. - Zwart met goudfolieVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze zwart met gouden (goud-folie) kaft past goed bij elke…

  € 9,95
 • Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Zwart met goudfolie
  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Zwart met goudfolie

  Gastenboek Bruiloft invulkaarten 50 pers. - Zwart met goudfolieVergeet dat ouderwetse gastenboek, hier is het nieuwe hippe gastenboek met invulkaarten in een trendy kleur. Deze zwart met gouden kaft (goud-folie) past goed bij elke…

  € 16,95
 • Boekschroef XL voor 2 invulboeken (2x50st)
  Boekschroef XL voor 2 invulboeken (2x50st)

  Bestel je 2 invulboeken van 50 invulkaarten en wil je deze later samenvoegen tot 1 groot boek? Dan bestel je deze losse XL boekschroef er los bij.

  Deze boekschroef is van kunststof en 4cm lang. Precies lang genoeg voor 100…

  € 0,50
 • Boekschroef L voor 2 invulboeken (50+25st)
  Boekschroef L voor 2 invulboeken (50+25st)

  Bestel je een invulboek van 50 invulkaarten én een boek van 25 invulkaarten en wil je deze later samenvoegen tot 1 groot boek? Dan bestel je deze losse L boekschroef er los bij.

  Deze boekschroef is van kunststof en 3cm lang.…

  € 0,45

Gastenboeken voor bruiloft

Welkom bij onze exclusieve collectie bruiloftsgastenboeken, waar we de romantiek van jullie speciale dag vastleggen in prachtig vormgegeven herinneringen. Onze gastenboeken zijn niet alleen een eerbetoon aan liefde en verbintenis, maar ook een praktisch en uniek aspect van jullie bruiloftsfeest. Het is ontzettend leuk om na de bruiloft de lieve of gekke wensen van je bruiloftsgasten aan jullie terug te lezen in een gastenboek.

Onze gastenboeken zijn zo gemaakt dat ze makkelijk uit elkaar te halen zijn. Op die manier kunnen meerdere personen tegelijk het boek invullen, omdat alle bladen los liggen. Vervolgens zet je het boek weer in elkaar door de boekschroef weer vast te draaien. Zijn er lege pagina's over? Dan hoef je deze niet op te nemen in het boek waardoor je alleen de gevulde pagina's in het boek hebt.

Onze gastenboeken zijn niet alleen functioneel, maar ook elegant en passend bij diverse bruiloftsthema's doordat je de keuze hebt uit verschillende kleuren voor de voorkant (de binnenkant is altijd hetzelfde).

Laat jullie liefdesverhaal niet alleen geschreven worden in woorden, maar ook vastgelegd worden in een gastenboek dat zowel betekenisvol als praktisch is. Ontdek vandaag nog onze prachtige collectie en kies het gastenboek dat jullie liefde voor altijd zal vereeuwigen.

Doelgroep: bruid en bruidegom
Afmeting: A5
Verkrijgbaar in de omslagkleuren: zwart met goudfolie, kraft met zwarte opdruk, groen met witte opdruk of roze met zwarte opdruk.

Verwacht je zoveel gasten dat je aan 1 gastenboek niet genoeg hebt? Ga dan gerust voor 2 boeken die je d.m.v. een losse boekschroef kan samenvoegen tot 1 boek.

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel