Kraskaart "Ceremoniemeester" Kleur

Artikelnummer: ceremoniemeester kleur
Artikel 4 van 45
€ 1,95 (inclusief btw)

Kraskaart "Ceremoniemeester" Kleur

Verras jouw speciale ceremoniemeester met een unieke en betoverende aanzoekervaring met onze kraskaart Ceremoniemeester kleur! Deze prachtige kaart combineert elegantie met een vleugje spanning, waardoor het vragen van jouw ceremoniemeester een onvergetelijk moment wordt.

Het avontuur begint zodra de envelop wordt geopend. Een modern design onthult een vraag die speciaal voor jouw beoogde ceremoniemeester is geschreven. Maar hier komt het magische gedeelte: achter de kraslaag onthult zich de belangrijkste vraag! Een glinsterende onthulling die de spanning opbouwt en een glimlach op het gezicht van je vriend(in) tovert.

De kraskaart Ceremoniemeester kleur is niet alleen een vraag, maar ook een prachtige herinnering aan deze speciale gelegenheid. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze kraskaart tot een tastbare schat die gekoesterd en bewaard zal worden.

Maak jouw bruiloftsplanning extra bijzonder met deze unieke manier om jouw ceremoniemeester te vragen. Geef een tastbaar aandenken aan de vriend(in) die een belangrijke rol zal spelen in het maken van jouw grote dag onvergetelijk. Kies voor de kraskaart Ceremoniemeester kleur en maak van het vragen een moment om te onthouden!

Krassen met: een vingernagel of muntje.

Tekst: "wil je onze ceremoniemeester zijn?"

Formaat: A6
Materiaal: 340 grams stevig beschrijfbaar karton

Optioneel is een bijpassende envelop.

Bekijk ook onze andere kraskaarten voor de voorbereidingen voor een bruiloft.

Koop je verschillende kraskaarten, dan ontvang je er van ons een overzicht bij daarop welke nummers corresponderen met welke tekst onder de kraslaag.

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel