Navigatie

Ik heb vandaag besteld, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De bestellingen die vóór 12:00 besteld zijn, gaan vaak dezelfde dag met de post mee. Echter run ik de Hippekaartjeswinkel naast mijn gezin, dus kan het voorkomen dat het eens een dag later op de post gaat. Doorgaans geldt de regel; binnen 48 uur verzonden.

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, hoe kan dat?
Helaas heb ik geen grip op het werk van PostNL en kan het wel eens voorkomen dat PostNL kampt met een vertraging. Mocht het nou langer duren, neem dan even contact op via whatsapp (06-14120205).

Morgen heb ik producten nodig, kan ik met spoed bestellen?
Meestal valt er wel wat te regelen, dus neem even contact op, dan laat ik je weten of het mogelijk is.

Kan ik ook een deel van mijn bestelling retour sturen?
Het komt wel eens voor dat je een deel van je bestelling niet nodig hebt. Je kunt dan deze dingen retour sturen. De portokosten voor het retour sturen zijn voor jezelf, de waarde van je teruggestuurde artikelen wordt dan binnen een paar dagen teruggestort op je rekening. Handig voor als je bijvoorbeeld het geslacht van je ongeboren baby nog niet weet, en de kraskaarten al wel vast in huis wil hebben om ze gelijk te kunnen gebruiken na de echo.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Dat ligt aan de grootte van je bestelling. Kaartjes gaan doorgaans gewoon via de brievenbus. Sommige bestellingen (grotere aantallen kaartjes, boeken of andere zware/grote artikelen gaan met pakketpost. Soms een brievenbus pakketje en soms een normaal pakket. Alle post wordt aangeboden door PostNL

Wat zijn de verzendkosten binnen NL?
Ik heb geprobeerd om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, past het door de brievenbus? > €1,95/€3,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht. Pakketpost kost €6,95. Tijdens het bestelproces wordt getoont wat je verzendkosten worden.

Kan ik ook vanuit België bestellen?
Natuurlijk kan dat! Belgische klanten betalen gemakkelijk met Bancontant. De verzendkosten bedragen €3,95/ €6,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht. Tijdens het bestelproces wordt getoont wat je verzendkosten worden.

Ik woon in de buurt, kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt je bestelling ophalen in Kraggenburg. Dit geef je aan tijdens het bestelproces. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen en krijgt een bevestiging als je bestelling klaar ligt.

Mijn vraag staat er niet tussen, op welke manier kan ik het beste contact opnemen?
Omdat ik naast het runnen van een webshop ook een gezin 'run' heb ik niet altijd de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Het beste kun je mij dus bereiken door middel van de mail/whatsapp of de chat op de webshop.

© 2016 - 2018 hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel