Ik heb vandaag besteld, wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur besteld zijn, gaan vaak dezelfde dag met de post mee. Doorgaans geldt de regel: binnen 24 uur verzonden. Heb je haast met je bestelling? Laat het dan even weten, dan kunnen we zien wat we kunnen doen.

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, hoe kan dat?
Helaas hebben we geen grip op het werk van de verzendbedrijven en kan het wel eens voorkomen dat PostNL of Cycloon Post & Fietskoeriers kampt met een vertraging. Mocht het nou langer duren, neem dan even contact op via whatsapp (06-27146666). De post naar België neemt vaak een dag langer in beslag. Meer informatie over de verzending lees je HIER

Morgen heb ik producten nodig, kan ik met spoed bestellen?
Meestal valt er wel wat te regelen, dus neem even contact op, dan laten we weten of het mogelijk is.

Kan ik ook een deel van mijn bestelling retour sturen?
Het komt wel eens voor dat je een deel van je bestelling niet nodig hebt. Je kunt dan deze dingen retour sturen. De portokosten voor het retour sturen zijn voor jezelf, de waarde van je teruggestuurde artikelen wordt dan binnen een paar dagen teruggestort op je rekening. Handig voor als je bijvoorbeeld het geslacht van je ongeboren baby nog niet weet, en de kraskaarten al wel vast in huis wil hebben om ze gelijk te kunnen gebruiken na de echo. Hoe je retourneert kun je HIER lezen.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Dat ligt aan de grootte van je bestelling. Kaartjes gaan doorgaans gewoon via de brievenbus. Sommige bestellingen (grotere aantallen kaartjes, boeken of andere zware/grote artikelen gaan met pakketpost. Soms een brievenbuspakketje en soms een normaal pakket. De post wordt aangeboden door PostNL (brievenbuspost) of Cycloon Post & Fietskoeriers (pakketjes). Meer informatie over de verzending lees je HIER

Wat zijn de verzendkosten binnen NL?
We proberen om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, past het door de brievenbus? > €2,25/€3,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht. Pakketpost kost €6,95. Tijdens het bestelproces wordt getoont wat je verzendkosten worden. Vanaf €45,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Meer informatie over de verzending lees je HIER

Kan ik ook vanuit België bestellen?
Natuurlijk kan dat! Belgische klanten betalen gemakkelijk met Bancontact. De verzendkosten bedragen €3,95/ €6,95 (afhankelijk van de grootte/gewicht. Tijdens het bestelproces wordt getoont wat je verzendkosten worden. Naar België is het niet mogelijk om zonder verzendkosten te bestellen. Dit komt doordat wij al een deel van de verzendkosten naar België voor onze rekening nemen.

Ik woon in de buurt, kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt je bestelling ophalen in Kraggenburg. Dit geef je aan tijdens het bestelproces. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen en krijgt een bevestiging als je bestelling klaar ligt.

Mijn vraag staat er niet tussen, op welke manier kan ik het beste contact opnemen?
Omdat ik naast het runnen van een webshop ook een gezin 'run' heb ik niet altijd de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Het beste kun je mij dus bereiken door middel van de mail (service@hippekaartjes.nl) / whatsapp (06-27146666).

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel