Betalen
In de webshop kun je op de volgende manier betalen:
- iDEAL
- Bancontant
- Vooraf overmaken (let op, dit kan vertraging opleveren)
- Betalen bij afhalen
Betalingen van iDEAL en Bancontant worden geregeld door Mollie.

Verzending
Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden (op werkdagen).
Heel soms komt het voor dat de levertijd iets langer is. Bijvoorbeeld omdat een product plotseling eerder is uitverkocht of dat het drukker is dan normaal. In dit geval wordt dit gecommuniceerd met jou en wordt er een oplossing bedacht, mocht dat nodig zijn.

Om de verzendkosten laag te kunnen houden worden kleine bestellingen verstuurd met brievenbuspost via PostNL. Dit gaat meestal goed en levert nauwelijks problemen op. Het kan wel eens voorkomen dat de post een dag vertraging heeft, maar helaas kunnen we deze post niet traceren. Daarom hebben we de verzending opgedeeld in 2 opties: (deze opties kom je tegen tijdens het bestelproces)
NL-standaard: Met deze optie zijn de verzendkosten het laagst en wordt (indien dit in een envelop past) met brievenbuspost van postNL verstuurd. Deze post is niet te traceren.
NL-Track&Trace: Met deze optie wordt de bestelling verstuurd met verzendbedrijf Packs. Deze post is door ons traceerbaar en word van maandag t/m vrijdag bezorgd. Wil je weten waar je pakket blijft? Stuur ons dan een mailtje op info@hippekaartjeswinkel.nl en we sturen je de track&trace code toe die je kunt invoeren op www.packs.nl

Verzendkosten NL
Verzenkosten worden berekend op verschillende manieren. Gewicht en verzendoptie. Voor een paar kaarten betaal je doorgaans €1,95 bij een standaard verzending. Grotere bestellingen passend in een brievenbusdoosje kosten vaak €3,95 en grotere pakketten kosten €6,95 aan verzending.
Kies je voor de optie met Track & Trace? dan gaan de verzendkosten vanaf €3,95.

Bij bestellingen binnen NL boven de €35,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten BE
Verzenkosten worden berekend naar gewicht en grootte. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95 voor brievenbuspost. Grotere pakketten kosten 6,95 aan verzending.

Bij bestellingen naar België boven de €50,- worden geen verzendkosten gerekend. 

© 2016 - 2020 hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel