Duurzaam cadeaupapier - Natuurlijk!

Luxe cadeaupapier gemaakt van suikerbietenpulp. Dit is duurzaam inpakpapier, de nieuwste manier van verpakken. Op het papier zie je terug dat het gemaakt is van bietenpulp, je ziet namelijk de vezels zitten.

De suikerbieten worden in een straal van 150 kilometer rondom de fabriek geoost. Hierdoor hoeft er niet ver gereden te worden, wat de CO2 uitstoot ook weer tegengaat. Win-win dus!

Suikerbietenpulp blijft over na de productie van suikerbieten. Naast dat er minder CO2 uitstoot is doordat de afstand tot de fabriek kort is, is er ook minder papier én landbouwgrond nodig voor de productie.

Suikerbietenpulp is een goede vervanger van houtpulp en het bespaart 16% op ten aanzien van het milieu. Dit lijkt misschien niet heel veel, maar op grote schaal is dat natuurlijk best. En alle beetjes helpen!

Verkrijgbaar in verschillende prints.

 • Inpakpapier 'Taart' dubbelzijdig
  Inpakpapier 'Taart' dubbelzijdig

  Inpakpapier 'Taart' dubbelzijdigMaak je cadeautjes tot een extra feest met dit lekkere inpakpapier. Dit cadeaupapier is erg stevig en heeft een luxe uitstraling! Op de voorkant vind je in allemaal heerlijke taarten, in…

  € 2,95
 • Inpakpapier 'Baby bunny' dubbelzijdig
  Inpakpapier 'Baby bunny' dubbelzijdig

  Maak je cadeautjes tot een feest met dit prachtige inpakpapier met lieve baby bunny's. Dit cadeaupapier is gedrukt op stevig papier en heeft een chique uitstraling! De achterkant heeft een mooie bijpassende kleur.

  Bijzonder aan…

  € 2,95
 • Inpakpapier 'Bloemen' Cognac
  Inpakpapier 'Bloemen' Cognac

  Inpakpapier 'Bloemen' CognacMaak je cadeautjes tot een feest met dit prachtige inpakpapier met bloemen. Dit cadeaupapier is stevig en maakt al je cadeaus tot een mooi geheel. Je kunt het afmaken met bijvoorbeeld een lintje of een…

  € 2,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  Inpakpapier 'Winter Wonder Land' Blauw
  Inpakpapier 'Winter Wonder Land' Blauw

  Inpakpapier 'Winter Wonder Land' BlauwGa jij dit jaar kerstcadeaus inpakken? Dan mag een extra leuk inpakpapier voor kerst niet ontbreken! Maak je kerstcadeautjes tot een feest met dit mooie kerst inpakpapier. Dit cadeaupapier is…

  € 2,95
 • Inpakpapier 'Winter Wonder Land' Rood
  Inpakpapier 'Winter Wonder Land' Rood

  Inpakpapier 'Winter Wonder Land' RoodGa jij dit jaar kerstcadeaus inpakken? Dan mag een extra leuk inpakpapier voor kerst niet ontbreken! Maak je kerstcadeautjes tot een feest met dit mooie kerst inpakpapier. Dit cadeaupapier is…

  € 2,95
 • Inpakpapier 'Smiley' Neon - dubbelzijdig
  Inpakpapier 'Smiley' Neon - dubbelzijdig

  Inpakpapier 'Smiley' NeonKnallend cadeaupapier voor iedere liefhebber van prachtige felle neon kleuren. Dit cadeaupapier is erg stevig en heeft een luxe uitstraling! Zo kun je eindeloos met je cadeautjes variëren.

  Het is ook nog…

  € 2,95
© 2016 - 2023 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel