Woonkaarten

Woonkaarten, zwart/wit, zijn hartstikke hip op dit moment. Zet ze op de kast, op de plank of hang ze aan een rek of klembordje. Wil je een inspirerende quote? Of toch liever wijn? Of wil je juist een sterrenbeeldkaart van je eigen sterrenbeeld, die van een geliefde of baby?

 • -33%

  Woonkaarten "Complete set" Zwart/ wit 10 stuks
  Woonkaarten "Complete set" Zwart/ wit 10 stuks

  Woonkaarten "Complete set" Zwart/ wit 10 stuksMooie stevige kaarten van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart. Leuk om op de post te doen, of om cadeau te…

  € 15,00 € 10,00
 • Woonkaart "Wat je in je hart bewaart.." Zwart/ wit
  Woonkaart "Wat je in je hart bewaart.." Zwart/ wit

  Woonkaart "Wat je in je hart bewaart.." Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Fiet Fieuw.." Zwart/ wit
  Woonkaart "Fiet Fieuw.." Zwart/ wit

  Woonkaart "Fiet Fieuw.." Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Maar nu eerst koffie" Zwart/ wit
  Woonkaart "Maar nu eerst koffie" Zwart/ wit

  Woonkaart "Maar nu eerst koffie" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Bij twijfel zoen!" zwart/wit
  Woonkaart "Bij twijfel zoen!" zwart/wit

  Woonkaart "Bij twijfel zoen!" zwart/witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Ik wil wijn" Zwart/ wit
  Woonkaart "Ik wil wijn" Zwart/ wit

  Woonkaart "Ik wil wijn" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Ik heb het nog nooit gedaan" Zwart/ wit
  Woonkaart "Ik heb het nog nooit gedaan" Zwart/ wit

  Woonkaart "Ik heb het nog nooit gedaan" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Pluk de dag" Zwart/ wit
  Woonkaart "Pluk de dag" Zwart/ wit

  Woonkaart "Pluk de dag" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Niks moet niksen mag" Zwart/ wit
  Woonkaart "Niks moet niksen mag" Zwart/ wit

  Woonkaart "Niks moet niksen mag" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Bloem" Zwart/ wit
  Woonkaart "Bloem" Zwart/ wit

  Woonkaart "Bloem" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
 • Woonkaart "Geniet" Zwart/ wit
  Woonkaart "Geniet" Zwart/ wit

  Woonkaart "Geniet" Zwart/ witMooie stevige kaart van 400 gram papier dat past in elk interieur. Of doe jij hem op de post? Alles is mogelijk met deze kaart.

  Afmeting: A6

  € 1,50
© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel