Privacyverklaring

Privacy verklaring Hippekaartjes
Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18 juni 2018 en zal indien nodig bijgesteld worden.
Het is dus raadzaam om regelmatig de privacy verklaring te lezen.

Wie is Hippekaartjes?
Hippekaaartjes is een onderdeel van Goossens Vormgeving en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 52754936.
Op het adres: Gerrit Klokstraat 6, 8317 BP Kraggenburg (Flevoland).

Waar gebruiken we jouw gegevens voor?

Nou dat klinkt nogal spannend, maar echt hé; ik vraag niet naar je pincode!
Laten we voorop stellen dat ik mij zeer bewust ben van het vertrouwen dat je in mij en Hippekaartjes stelt. Het is dan ook mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
Let wel; deze privacyverklaring is enkel van toepassing op de diensten die Hippekaartjes levert.

Ik zal je hieronder uitleggen welke gegevens ik van je verzamel en waarvoor deze dienen.

SSL-verbinding

Mijn webshop draait op een format van Mijnwebwinkel en hierbij vinden alle activiteiten plaats via een beveiligde SSL-verbinding.
Wanneer er iets niet in orde is op de website, krijg ik hier direct een melding van en lost Mijnwebwinkel dit probleem op.

Contact

Van mij zul je nooit rare telefoontjes of mailtjes ontvangen waarin ik vraag naar je gegevens.
Mocht er nou eens een huisnummer niet kloppen of de postcode is niet goed ingevuld, dan zal ik je uiteraard wel even contacteren.

De e-mailadressen angela@hippekaartjeswinkel.nl, angela@hippekaartjes.nl en het telefoonnummer 06-14120205 zullen hier voor gebruikt worden.

Gegevens van een bestelling en/of e-mailcontact

Wanneer je bij mij een bestelling plaatst vraag ik je naar je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats), je e-mailadres en telefoonnummer.

Deze gegevens heb ik nodig om:
- jouw bestelling te kunnen versturen
- jou te kunnen contacteren over vragen met betrekking tot de bestelling

Nadat jouw bestelling is verzonden, wordt de factuur gearchiveerd in onze administratie.
Deze administratie bewaren wij 7 jaar volgens de nu geldende wettelijke eisen van de Belastingdienst.

Onze e-mails worden maximaal 1 jaar bewaard.
Dit om wellicht vragen te kunnen beantwoorden m.b.t. de bestelling nadat deze geleverd is, i.v.m. eventuele lopende garanties en het herroepingrecht.

De gegevens worden na deze termijn op een gedegen wijze vernietigd.

Derden

Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht.

Welke derden zijn betrokken bij jouw persoonlijke gegevens?
- Packs ; de pakketten worden verzonden via Packs.
                Bekijk hier het privacy beleid van Packs

- PostNL ; Bestellingen die door de brievenbus passen worden verstuurd via PostNL.
                Bekijk hier het privacy beleid van PostNL

- Mollie Payments; Mollie is de betaalprovider, zij zorgen voor een uiterst veilige betaalomgeving.
                Bekijk hier het privacy beleid van Mollie

- Mailchimp; wanneer je er voor hebt gekozen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties (wees niet bang;  ik verstuur niet zo vaak een mailtje!) middels de nieuwsbrief, gebruik ik hiervoor Mailchimp.
Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, dien je dit eerst nog te bevestigen voor je daadwerkelijk de nieuwsbrief ontvangt. Misschien een beetje dubbel, om 2 keer te bevestigen, maar hé; beter te vaak dan te weinig ;)
                Bekijk hier het privacy beleid van Mailchimp

Gegevensbeveiliging en bewaartermijn persoonlijke gegevens

Alle verstrekte gegevens worden op een beveiligde server en computer bewaard.
Zoals hierboven vermeld worden jouw e-mailgegevens na 1 jaar en de NAW- en bestelgegevens na 7 jaar op een gedegen wijze vernietigd.

Cookies

Wanneer je gebruik maakt van mijn website, kan enige informatie worden opgeslagen (op jouw eigen computer, tablet, telefoon e.d.).
Cookies slaan geen persoonlijke informatie op, maar kunnen je browser helpen om jouw wat makkelijker over het internet te laten surfen.
Deze cookies kun je uitzetten, maar beperken wel het gebruik van de website en diensten.
In sommige gevallen plaatsen social media ook cookies, ook hiervoor geldt dat er geen persoonlijke informatie wordt opgeslagen.

Naast deze gewone cookies maak ik ook gebruik van de cookies van Google Analytics.
Deze cookies helpen mij scherp te houden om mijn webshop te verbeteren en ook deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.
Ze laten mij bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers ik heb gehad in een periode van 7 dagen of hoeveel mensen er naar een bepaald product hebben gekeken.
Voor mij van belang om gefocust te blijven, maar wie die poppetjes allemaal zijn die een bezoek aan de webshop hebben gebracht?! Ik zou het niet weten, so don’t worry!

Wellicht ten overvloede; met Google heb ik een bewerker-overeenkomst gesloten, dit betekent dat zij ook geen persoonlijke informatie opslaan die terugleidt naar jou.

Doeleinden

Jouw gegevens worden dus enkel en alleen gebruikt om met jou te kunnen corresponderen over jouw bestelling en deze te verwerken en te versturen.

Persoonsgegevens opties

Alle bezoekers aan de website wordt de mogelijkheid geboden tot het inzien, veranderen en/of het elektronisch verkrijgen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment aan mij is verstrekt.
(Recht van dataportabiliteit, recht van bezwaar en recht op gegevenswissing).

Uitschrijven nieuwsbrief

Indien je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kun je gebruik maken van de link in de laatst verstuurde nieuwsbrief.
Werkt de link niet? Neem dan contact met mij op zodat ik dit voor je kan oplossen.

Verwerking communicatie

Ben jij het niet eens met de gegevens die ik van jou verwerk of wil jij gegevens laten aanpassen of verwijderen?
Neem dan contact met mij op (zie contactgegevens aan het eind van deze verklaring).

Natuurlijk heb jij ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ben jij jonger dan 18 jaar?

De website van Hippekaartjes is voor een ieder toegankelijk.
Wanneer je jonger dan 18 jaar bent mag je geen persoonlijke gegevens verstrekken zonder toestemming van een ouder en/of voogd.
Helaas is dit voor mij niet te controleren, maar mocht ik na het ontvangen van gegevens twijfelen over jouw leeftijd, om welke reden dan ook, zal ik hierover contact met je opnemen.              

Datalekken

Als webshop-ondernemer ben ik verplicht om bij eventuele datalekken een melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat is een datalek?
Dit is een incident met betrekking tot de beveiliging van persoonsgegevens, waarbij een onbevoegd iemand; toegang heeft gekregen tot, wijzigingen heeft aangebracht in, gegevens vernietigd van, of gegevens heeft laten vrijkomen – van persoonsgegevens, zonder dat dit de bedoeling was.

Gelukkig is dit nog nooit gebeurd, maar mocht hier in de toekomst onverhoopt toch sprake van zijn, zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen per e-mail.

Vragen en/of opmerkingen

Deze privacyverklaring wordt regelmatig door mij getoetst aan de wettelijke eisen dit op het moment gelden.
Heb jij toch nog vragen en/of opmerkingen ten aanzien van deze privacyverklaring?
Neem dan contact met mij op:

Hippekaartjes
Angela Goossens
Gerrit Klokstraat 6
8317 BP Kraggenburg
angela@hippekaartjeswinkel.nl
angela@hippekaartjes.nl
06-14120205

© 2016 - 2020 hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.