• Lint 'Glitter'
  Lint 'Glitter'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie krullint met glitters tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Ijsblauw' met gouden stipjes
  Lint 'Ijsblauw' met gouden stipjes

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie lichtblauwe krullint met gouden stipjes tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Rood'
  Lint 'Rood'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met deze mooie heldere kleur krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Zwart goud' dubbelzijdig
  Lint 'Zwart goud' dubbelzijdig

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie dubbelzijdige krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De ene kant van het lint is zwart en de andere…

  € 0,95
 • Lint 'Fuchsia goud' dubbelzijdig
  Lint 'Fuchsia goud' dubbelzijdig

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie dubbelzijdige krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De ene kant van het lint is in fuchsia roze en…

  € 0,95
 • Lint 'Lila perzik' dubbelzijdig
  Lint 'Lila perzik' dubbelzijdig

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie dubbelzijdige krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De ene kant van het lint is in lila en de…

  € 0,95
 • Lint 'Cognac blauw' dubbelzijdig
  Lint 'Cognac blauw' dubbelzijdig

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie dubbelzijdige krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De ene kant van het lint is in cognac-kleur en…

  € 0,95
 • Lint 'Blokjes' roze
  Lint 'Blokjes' roze

  Lint 'Blokjes' rozeDit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit vrolijke krullint met blokjes in de kleur flamingo roze en wit tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te…

  € 0,95
 • Lint 'Blokjes' jade
  Lint 'Blokjes' jade

  Lint 'Blokjes' jadeDit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit vrolijke krullint met blokjes in de kleur jade en wit tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De…

  € 0,95
 • Lint 'Streepjes' jade
  Lint 'Streepjes' jade

  Lint 'Streepjes' jadeDit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit vrolijke jade gestreepte krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken. De achterkant is…

  € 0,95
 • Lint 'Wijnrood' met gouden stipjes
  Lint 'Wijnrood' met gouden stipjes

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie wijnrode krullint met gouden stipjes tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Roest' met gouden stipjes
  Lint 'Roest' met gouden stipjes

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie roestkleurige krullint met gouden stipjes tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Donkergroen' met gouden stipjes
  Lint 'Donkergroen' met gouden stipjes

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie donkergroene krullint met gouden stipjes tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Faded blue'
  Lint 'Faded blue'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met deze mooie roestkleur krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Faded pink' met gouden stipjes
  Lint 'Faded pink' met gouden stipjes

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie poederroze krullint met gouden stipjes tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Petrol'
  Lint 'Petrol'

  Dit prachtige krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie lint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Zilver'
  Lint 'Zilver'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie zilveren krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Goud'
  Lint 'Goud'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie goude krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Oker geel'
  Lint 'Oker geel'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie oker gele krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'feestdagen' roest
  Lint 'feestdagen' roest

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken van je kerstcadeautjes. Met dit mooie roestkleurig krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.
  Tekst op het lint: Fijne…

  € 0,95
 • Lint 'Zwart mat'
  Lint 'Zwart mat'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie mat-zwarte krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
 • Lint 'Faded pink'
  Lint 'Faded pink'

  Dit prachtige paporlene (papierlook) krullint kan niet ontbreken tijdens het inpakken. Met dit mooie poederroze krullint tover je elk cadeautje om tot een feestje om uit te pakken.

  Afmeting: 3 meter

  € 0,95
© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel