Hip inpakpapier

Cadeau's krijgen is leuk. Mooie cadeau's krijgen maakt het nog leuker! Maar ook het inpakken is natuurlijk al een feestje op zich. Voor iedere gelegenheid een ander cadeaupapier, dat is natuurlijk het allermooist.

Verschillende soorten cadeaupapier

Het echte kerst inpakpapier, met kerstbomen, zuurstokken of de notenkraker. Of feestelijk cadeaupapier voor een jarig kind. We hebben natuurlijk ook papiertjes die voor zowel cadeaus voor volwassenen als grotere kinderen te gebruiken zijn. In allerlei verschillende soorten. 

Ons cadeaupapier is gemaakt van dikker papier en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast zijn veel varianten dubbelzijdig, wat het extra leuk maakt om een randje terug te slaan of een los stukje erop te plakken. 

Duurzaam inpakpapier - Natuurlijk!

Luxe cadeaupapier gemaakt van suikerbietenpulp. Dit is duurzaam inpakpapier, de nieuwste manier van verpakken. Op het papier zie je terug dat het gemaakt is van bietenpulp, je ziet namelijk de vezels zitten.

De suikerbieten worden in een straal van 150 kilometer rondom de fabriek geoogst. Hierdoor hoeft er niet ver gereden te worden, wat de CO2 uitstoot ook weer tegengaat. Win-win dus!

Suikerbietenpulp blijft over na de productie van suikerbieten. Naast dat er minder CO2 uitstoot is doordat de afstand tot de fabriek kort is, is er ook minder papier én landbouwgrond nodig voor de productie.

Suikerbietenpulp is een goede vervanger van houtpulp en het bespaart 16% ten aanzien van het milieu. Dit lijkt misschien niet heel veel, maar op grote schaal is dat natuurlijk best veel. En alle beetjes helpen!

Verkrijgbaar in verschillende prints.

Weet je nu al dat je voor verschillende verjaardagen een cadeautje moet regelen, zorg er dan voor dat je cadeaupapier op voorraad hebt liggen. Dat voorkomt dat je op het laatste moment weer iets moet bedenken.

Shop hier je cadeaupapier, alle papieren bij elkaar!

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel