Wie zijn wij?

Het leukste team achter Hippekaartjeswinkel

Samen zijn wij het leukste team achter Hippekaartjeswinkel en zorgen wij ervoor dat jullie bestellingen zo snel mogelijk ingepakt worden en op de post gaan. Benieuwd naar ons? Lees dan snel hieronder verder.

Angela - Gerrald had het voor elkaar, Angela wilde met hem samenwonen. Yes! Nog niet wetende dat Angela langzamerhand de hele bovenverdieping van het huis over zou gaan nemen met haar eigen ontworpen producten.
Van haarknipjes tot trouwkaarten, het begon allemaal op de zolder in Kraggenburg. De creativiteit van Angela zorgde ervoor dat het aanbod snel kon worden uitgebreid tot wat nu een volwaardige webshop is.
Wie is Angela? —> Drijvende kracht achter Hippekaartjes en Hippekaartjeswinkel, levensgenieter, bomvol creativiteit, moeder van twee stoere jongens en staat altijd klaar voor een ander.
 


Christine - Ook wel genoemd: Moeders. Christine is begonnen met het helpen bij Angela op het moment dat het    aantal bestellingen zo’n vorm aan begon te nemen dat Angela het naast het ontwerpen niet meer alleen af kon. Gelukkig was daar moeders die oneindige liefde stopt in het maken van voorraad zodat we zo snel mogelijk jullie bestellingen kunnen versturen.
Wie is Christine? —> Drijvende kracht achter Angela, levensgenieter (zit vast in de familie), onuitputtelijke energie, moeder van vier ondernemende kinderen en geniet van alle momenten op het water op de boot.

 


Ellen - Naast Christine duurde het niet lang voordat er nog meer hulp nodig was om alles in goede banen te leiden. Ellen zorgt ervoor dat onze producten via alle verkoopkanalen te verkrijgen zijn en houdt zicht op de voorraad. Daarnaast pakt ze met liefde jullie bestellingen in en zorgt ze ervoor dat wij onze troep opruimen.
Wie is Ellen —> Levensgenieter, geordend, moeder van een stoere jongen en een net zo stoer meisje, gaat goed op weekendjes weg en zorgt er altijd voor dat de buurvrouw te eten heeft als die alleen thuis is.

 Yvonne - De laatste toevoeging aan het team. Yvonne doet altijd even een dansje tijdens het inpakken van jullie bestellingen. Houdt van kletsen, ook als er niemand is om te luisteren. Kijkt een tikkie scheel, waardoor er heel af en toe weleens iets over het hoofd gezien wordt (sorry, maar neem dan even contact met ons op dan komt alles goed). Daarnaast zorgt ze ervoor dat we online vindbaar zijn.
Wie is Yvonne —> Levensgenieter, chaotisch, vindt een heleboel dingen onzin, moeder van een stoere jongen en een lief meisje, kan absoluut niet koken.

 


Fun facts: we wonen alle vier in Kraggenburg. Wijn behoort tot de favoriete drank in het weekend. Onze kinderen zitten bij elkaar in de klas. We werken vanuit het bedrijfspand van één van de ondernemende broers van Angela en sparen heul hard voor ons eigen bedrijfspand.

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel