• Stickers XL 'Van Sint & Piet, voor......' 10 stuks
  Stickers XL 'Van Sint & Piet, voor......' 10 stuks

  Deze XL sticker is super leuk om op de Sinterklaascadeautjes te plakken. Deze luxe stickers zijn voorzien van goudfolie. Erg makkelijk dat je er op kan schrijven wie het cadeautje mag uitpakken.

  Inhoud: 10 stuks
  Afmeting 65 mm

  € 1,25
 • Tijdelijk uitverkocht

  Stickers 'Vrolijke dieren en smiley' - 36 stuks
  Stickers 'Vrolijke dieren en smiley' - 36 stuks

  Stickers Vrolijke dieren en smileyDeze mooie sticker kan je natuurlijk op een cadeautje plakken waar elk kind blij mee gaat zijn, maar wil je een cadeau extra leuk inpakken? Doe er dan een lintje of een touwtje omheen. Dat maakt…

  € 2,95
 • Stickers 'Hartjes' baby 36 stuks
  Stickers 'Hartjes' baby 36 stuks

  Deze 3-kleurige stickers in de vorm van een hartje, zijn prachtig om je cadeautje of kaartje mee te versieren. Met deze stickers maak je elk (kraam)cadeautje of kaartje tot een feestje.

  Inhoud: 36 stuks

  Afmeting: 47x55 mm

  € 2,95
 • Stickers 'Feestbeesten' Goud - 36 stuks
  Stickers 'Feestbeesten' Goud - 36 stuks

  Stickers 'Feestbeesten' Goud - 36 stuksDeze 3-kleurige stickers zijn prachtig om je cadeautje of kaartje mee te versieren. Met deze feestende pinguins, krokodillen en giraffen maak je elk cadeautje of kaartje tot een…

  € 2,95
 • Stickers 'Hartje goud' 36 stuks
  Stickers 'Hartje goud' 36 stuks

  Stickers Hartje GoudDeze 3-kleurige stickers met een gekarteld randje zijn prachtig om je cadeautje of kaartje mee te versieren. Past fantastisch bij onze collectie inpakpapier en cadeauzakjes.

  Inhoud: 36 stuks

  Afmeting: 55 mm

  € 2,95
 • Stickers 'Hartje goud' Pastel 36 stuks
  Stickers 'Hartje goud' Pastel 36 stuks

  Stickers 'Hartje goud' Pastel 36 stuksDeze 3-kleurige stickers met een gekarteld randje zijn prachtig om je cadeautje of kaartje mee te versieren. Past fantastisch bij onze collectie inpakpapier en cadeauzakjes.

  Drie…

  € 2,95
 • Stickers XL 'Rendier' 10 stuks
  Stickers XL 'Rendier' 10 stuks

  Stickers XL 'Rendier' 10 stuksDeze XL sticker is super leuk om op de cadeaus en enveloppen in de winterperiode te plakken. Er staat een stoer rendier op, wat het ook geschikt maakt voor rond de kerstperiode.

  Inhoud: 10…

  € 1,25
 • Stickers 'Hartje goud' Lief 36 stuks
  Stickers 'Hartje goud' Lief 36 stuks

  Stickers 'Hartje goud' Lief 36 stuksDeze 3-kleurige stickers met een gekarteld randje zijn prachtig om je cadeautje of kaartje mee te versieren. Past fantastisch bij onze collectie inpakpapier en cadeauzakjes.

  Drie verschillende…

  € 2,95
 • Stickers 'Wolkjes Baby' - 36 stuks
  Stickers 'Wolkjes Baby' - 36 stuks

  Stickers 'Wolkjes Baby' - 36 stuksIs er een wolk van een baby geboren? Dan is dat natuurlijk het perfecte moment om deze sticker op de geboortekaarten als sluitzegel te plakken. Of als sluitzegel bij post die je naar de…

  € 2,95
© 2016 - 2023 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel