Moederdag

Artikel 6 van 7

DE ALLERLIEFSTE MOEDER

De állerliefste moeder is toevallig die van mij! Volgende week is het weer zover: Moederdag. Geven jullie je moeder elk jaar een cadeautje? Zorgen jullie er ieder jaar weer even voor dat deze dag extra speciaal is? Of doe je dat elke dag van het jaar? In dat geval ben je écht het meest favoriete kind. Voor alle andere kinderen is het leuk om je moeder een beetje extra aandacht aan te geven op deze dag.

De Moederdagen vroeger bij ons thuis kan ik mij nog goed herinneren. Met vier kinderen was het heerlijk rumoerig in huis. De één sneed de aardbeien, de ander probeerde een beschuitje uit de verpakking te krijgen en weer een ander zocht het te goed verstopte cadeautje. Ook was er altijd wel iemand die -of- nog te klein was, -of- voor het gemak al bij papa en mama in bed lag te wachten op het ontbijt.

En moeders? Die genoot volgens mij van de ongeorganiseerde chaos vol aardbeien, geknoeide jus d’orange en wensjes die met een beetje pushen opgezegd werden. Nadat de asbakken van klei en pennenbakjes van ijslollystokjes uitgepakt waren, kon mama met een gerust hart de keuken opruimen en konden we de rest van de dag weer normaal doen.

Nu we zelf kinderen hebben, vinden we het uiteraard ook leuk om deze dagen te vieren. Met ontbijt op bed, een nu nog zelfgemaakte knutsel en een lief cadeau.

Hieronder zetten wij onze Moederdag cadeaus per categorie neer:

De ik-geniet-graag-van-mijn-tuin moeder
Deze moeder maak je blij met een tuinposter. Geef een tuinposter in de stijl van haar tuin. Hij kan het hele jaar buiten blijven hangen en is makkelijk schoon te maken met water en een milde zeep. Eén keer ophangen en daarna weinig onderhoud. Perfect dus voor alle moeders, ze hebben al genoeg te doen.

De kokende moeder
Deze moeder vindt het heel fijn om alle eigen recepten bij elkaar gebundeld in een receptenboek te hebben. Met op iedere pagina ruimte om het recept op te schrijven + de ingrediënten. Voorin is een handige inhoudsopgave gemaakt. Ook handig voor als ze een keer niet thuis is en jij moet zelf voor het eten zorgen, het boekje pak je er zo bij.

De oh-shit-had-ik-dat-maar-ergens-opgeschreven moeder
Ze heeft al genoeg te onthouden; jij gaat extra karma punten scoren als je je moeder hiermee gewoon een handje helpt. Met een wachtwoordenboekje vergeet ze in ieder geval haar wachtwoorden niet meer. Het kleine boekje past ook makkelijk in haar tas, zodat ze het altijd bij zich heeft.

De ik-kan-niet-kiezen moeder
Deze moeder ga je blij maken met een set woonkaarten. De woonkaarten kan ze afwisselend in de kamer plaatsen, maar staan bijvoorbeeld ook leuk in de hal of de slaapkamer. Ze kan ze zelf afwisselen of op meerdere plekken tegelijk zetten, zo hoeft ze helemaal niet te kiezen. Niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

De liefste moeder
Ben je op Moederdag niet in de buurt van je moeder en wil je haar wel wat sturen? Of wil je graag een lieve kaart toevoegen aan je cadeau? Ga dan voor deze kaart ‘De liefste mama is toevallig die van mij’. Wordt geleverd inclusief een kraftkleurige envelop.

De feestende moeder
Deze moeder wordt er heel blij van als ze alle verjaardagen op één plek heeft staan. De verjaardagskalender is verkrijgbaar in zwart / wit en en in kleur. Vul alvast van tevoren de belangrijkste verjaardagen voor haar in en zorg dat ze in ieder geval jouw verjaardag niet (meer) vergeet.

Het kan niet anders dan dat jij je moeder dit jaar blij gaat maken met Moederdag. Wil je je cadeau ook nog leuk inpakken? Neem dan ook een kijkje bij onze cadeaupapieren en stickers.

Blog geschreven door Angela

Hippekaartjeswinkel_angela

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel