Juffen en meesters

Artikel 4 van 7

JUF / MEESTER

“Mam, juf Rian is echt de allerliefste juf! En ik vind het zooooo leuk dat meester Niek op maandag bij ons ook in de klas is!”

Ze zijn lief, leren je kind ook nog iets en hebben vaak eindeloos lang geduld. En vreemd genoeg nemen de kinderen van de juf en/of meester alles aan wat ze thuis niet willen geloven. En tot irritatie aan toe doen ze voor de juf en/of meester ook van alles wat ze thuis niet willen doen. “Hoezo opruimen? Ik ben toch niet op school?!”

Eigenlijk zijn ze goud waard! Deze lieve juffen en meesters. Zij staan samen met jou aan de basis om jouw kind te helpen zichzelf te ontwikkelen en op een goede manier door het leven te loodsen.

Hoe leuk is het dan om de juf / meester ook een beetje te bedanken voor al het werk dat ze in jouw kind stoppen. Maar, met 40 kinderen in de klas is het moeilijk om enigszins onderscheidend te blijven natuurlijk. Het kan wel! Wat dacht je van een handige tas waarin ze alles mee kan nemen dat ze nodig heeft op een dag. Of, als je echt iets persoonlijks wil geven waarmee ze later ook nog een gezicht heeft bij het kind: een invulkaart met lieve woorden, geschreven vanuit het kind.

Invulkaart
Die invulkaart waar ik het hierboven over had is bij de meeste juffen en meesters een regelrechte hit. Hij is persoonlijk. Wat erop staat is door je kind in te vullen, misschien met een beetje hulp. Zo staat de invulkaart van Guus nog bij juf Vera op het toilet, ze vond hem zo leuk en uniek!
Het is ook leuk om door alle kinderen van de klas in te laten vullen als er een juf of meester weggaat of met pensioen gaat. Je kunt de stapel kaarten dan weer bundelen met een boekschroef en krijgt zo een leuk pakketje.

Invulkaart meester

Juf / meester tas
De meeste juffen en meesters sleuren elke dag een hoop werk mee van en naar school. Nagekeken toetsen, voorbereidingen voor de dag, ze hebben genoeg! Geef ze een handige canvas tas zodat ze het makkelijk mee kunnen nemen.

Afscheidszoenen-kaart
Deze Afscheidszoenen-kaart is leuk om als klas te geven. Laat alle kinderen hun lippen stiften in een leuke kleur en druk een kus in het vakje. Er is plek voor 24 zoentjes. De kaart is ook leuk om te geven aan een collega die weggaat, scheelt weer een rondje aflebberen ;-) Of aan iemand die bijvoorbeeld op reis gaat, zodat diegene altijd een beetje thuis bij zich heeft. Hij neemt niet veel ruimte in beslag.

Afscheidszoenen kaart

Pen
Er moeten zoveel krullen gezet worden op een dag. Al die toppertjes zijn er maar wat trots op dat hun schrift vol staat met krullen. Een extra pen komt dus ook altijd van pas. De pen voor ‘de liefste juf’ en ‘de leukste meester’ zal er altijd uitspringen op het bureau!

A6 kaart
Een leuk cadeautje waar je een lieve kaart bij in wil stoppen? Geef deze leuke kaarten, als bedankje voor de juf of meester of om te bedanken voor het leuke schooljaar.

DIY
Wil je zelf lekker freubelen? Dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je van zelf een plantenzakje maken met dik cadeaupapier, dat vouw je om zodat er een gekleurde rand buiten zichtbaar is. Hierin doe je een zakje zodat het water er niet doorheen komt en dat vul je met potgrond. Hierin zaai je Vergeet-mij-nietjes. Als juf of meester het niet vergeet om er af en water in te doen, komt er al snel een leuk plantje uit. Op de rand van de zak laat je je kind wat versiering tekenen en plak je nog een ‘knuf voor de juf’ of ‘beste meester’ sticker. Dit cadeaupapier is hier ideaal voor.

Cadeaupakket
Voor het gemak hebben we ook een compleet cadeaupakket samengesteld. Hierin vind je een invulkaart voor de juf/meester waarop je kind een paar vragen kan beantwoorden en een tekening van zichzelf kan maken of een foto kan plakken, een potlood, een notitieblokje en een sticker + linten om het pakketje leuk dicht te maken.
Deze artikelen zijn natuurlijk ook allemaal los te verkrijgen.

Bekijk het complete aanbod juf / meester cadeau’s.

Blog geschreven door Yvonne

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel