Dit wil je: Originele cadeau’s voor hem en haar

Artikel 2 van 7

Dit wil je: Originele cadeau’s voor hem en haar

 

Sinterklaas zat toch eens te denken
Wat hij Angela dit jaar eens zou schenken…

Klinkt wel een beetje als een afgezaagd begin van een gedicht toch? Daarom hebben wij dit jaar een paar originele cadeau’s voor jullie op een rij gezet. Het leuke is, deze zijn zowel voor hem als haar geschikt!

 

Unieke cadeau’s op een rijtje:

Het ene boekje dat als een soort tweede geheugen fungeert

Wat dacht je van een handig wachtwoordenboekje? Hoe vaak moet je wel niet je wachtwoord veranderen en het beste is natuurlijk om op iedere website een uniek wachtwoord te hebben. Schrijf ze overzichtelijk op in een wachtwoordenboekje, dat ook nog eens een handig formaat heeft en met gemak in je tas past. Key is wel om hem dan niet kwijt te raken. We zijn er onlangs achter gekomen dat je dan ineens heel veel informatie kwijt bent ;-)

 

Alle gezellige kletspraatjes bij elkaar gebundeld

Dit is een leuk cadeau voor alle vaders en moeders: het uitsprakenboekje. In dit boekje kan je alle leuke, grappige en onverwachte uitspraken van je kleine druif opschrijven. En ze gaan er wat uitgooien aan unieke uitspraken! Bundel ze allemaal en lees ze later nog eens terug. Gegarandeerd leuk!

Hippekaartjeswinkel_blog_originelecadeaus_uitsprakenboekje

De lekkerste recepten bewaar je hierin

Als je net lekker hebt gekookt, wil je het de volgende keer natuurlijk weer op die manier. Want dat was lekker! Schrijf de lekkerste recepten in dit receptenboek en je pakt het er iedere keer weer makkelijk bij. Voorin is een handige inhoudsopgave en per recept heb je ruimte om de ingrediënten en de bereidingswijze op te schrijven. Dit handige cadeau is ideaal voor iedereen die weleens iets maakt in de keuken! Zo vergeet je ook nooit de samenstelling van je favoriete gin-tonics bijvoorbeeld ;-)

 

Plannen voor dummies

Misschien iets minder voor de hand liggend maar het komt in bijna ieder huishouden wel echt goed van pas: de jaarkalender. Deze kalender is verkrijgbaar op een klembord waaronder je alle maanden kan klemmen. Schrijf de voetbalwedstrijden, verjaardagen, leuke uitjes etc. Per maand overzichtelijk op. Je ziet in één oogopslag wat er die maand allemaal gaat gebeuren. Heb je kleine kinderen die nog niet kunnen lezen? Teken er dan kleine plaatjes bij, dan kunnen ze ook zien wat er voor hen op de kalender staat. En het leuke is: is het jaar voorbij? Dan bestel je gewoon de navulling en klem je die vast! De kalender voor 2023 is dit jaar voor het eerst verkrijgbaar in zwart wit en in kleur!

Hippekaartjeswinkel_blog_originelecadeaus_kalender

 

Next level plannen

Vind je het fijn om duidelijk en overzichtelijk te hebben voor het hele gezin wat er die week allemaal gebeuren gaat? Ga dan voor de familieplanner! Op deze A3 planner (lekker veel schrijfruimte) kan je 26 weken vast klemmen en per week per gezinslid opschrijven wat er gaat gebeuren. Daarnaast kan je ook voor iedere dag alvast opschrijven wat er op het menu staat en is er ruimte voor een paar extra notities. Vul je hem een paar weken niet in omdat je bijvoorbeeld met vakantie gaat? Niet getreurd, je bent de bladen niet kwijt! Je kan zelf namelijk het weeknummer invullen en ze zijn niet gekoppeld aan een jaar. Ideaal dus!

 

Pak je originele geschenk leuk in en speel zelf voor Sinterklaas of Kerstman

Nou komt het leukste: zowel het uitpakken of juist het inpakken. Het is natuurlijk ontzettend leuk als iemand de tijd neemt om je cadeau leuk in te pakken. Gebruik hiervoor een leuk en vrolijk inpakpapier dat past bij het thema of bij de persoon. Maak het geheel af met een leuk lintje of een touwtje en plak dat vast met een sticker die ook heel goed aansluit. Op ons Tiktok kanaal vind je een aantal voorbeelden van hoe je een cadeau op een leuke manier kunt inpakken!

 

© 2016 - 2024 Hippekaartjeswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel